Dobrodošli

Poštovani profesori, studenti i svi ostali posetioci bloga, želim vam dobrodošlicu, u nadi da ćete mnogo toga ovde naučiti, ali svojim aktivnostima omogućiti i drugima da steknu nova znanja.

Par osnovnih napomena:

– blog je otvoren kao podrška i mesto za realizaciju studentskih obaveza iz predmeta Računari u vaspitno – obrazovnom radu,
– blog je deo aktivnosti koje se realizuju u okviru projekta Kvalitet u obrazovanju, visokom školama i univerzitetima uz korišćenje inovativnih metoda i novih laboratorija, koji se odvija u saradnji sa partnerima iz Rumunije, Univerzitetom Joan Slavić iz Temišvara kao deo IPA programa prekogranične saradnje Rumunija-Srbija kojeg finansira Evropska unija, 
– blog je deo oficijelnog sajta Visoke škole i sadržajima upravlja Predrag Prtljaga, nastavnik veština na strukovnim studijama za navedeni predmet.

Želim vam uspešno blogovanje!

Registracija

Ovaj blog može da čita svako. Kometari su takodje otvoreni, uz obavezno unošenje i-mejla.
Da biste nešto napisali neophodno je da budete registrovani.
Registracija je trenutno omogućena samo profesorima i studentima Visoke škole.
Registracija je moguća putem obrasca dostupnog u školi u terminu konsultacija za predmet Računari u v-o radu (četvrtkom od 9:00h do 11:00h) ili ponedeljkom u terminu vežbi od 09:00h do 12:00h.
Registracija je moguća (studentima, uz adekvatno objašnjenje) i putem mejl adrese admin@uskolavrsac.in.rs, kada je neophodno dostaviti ime, prezime, broj indeksa, korisničko ime.