Promocija Visoke škole

Promocija u Sečnju i Beloj Crkvi

U okviru promotivnih aktivnosti Visoke strukovne vaspitačke i medicinske škole u Vršcu koje je sprovela Radmila Palinkašević 19.03.2024. okačeni su promotvni flajeri u srednjoj školi „Vuk Karadžić“ u Sečnju.

11.03.2024. okačeni su promotivni flajeri u Belocrkvanskoj gimnaziji.

Poseta srednjim školama u Kovinu

Profesorka dr Slavica Komatina 30. aprila tekuće godine, u cilju promocije Visoke strukovne vaspitačke i medicinske škole iz Vršca, posetila je srednje škole u Kovinu.

U Srednjoj stručnoj školi „Vasa Pelagić“ obavljen je razgovor sa psihološkinjom Draganom Ljubojević o mogućnostima upisa koju imaju učenici sa smera „turističko-hotelijerski tehničar“, budući da je to jedini četvorogodišnji smer u ovoj školi. Okačeni su flajeri na oglasnu tablu, a dobili su i prezentaciju koja promoviše vaspitački smer naše škole, da je učenici pogledaju na času odeljenskog starešine, kao i profesorkinu vizit kartu, za eventualane dodatne informacije.

U Gimnaziji i Ekonomskoj školi „Branko Radičević“ razgovarali smo sa direktorkom Lucijom Marinović, koja je dobila osnovna obaveštenja o našoj školi i vaspitačkom smeru, a okačeni su i flajeri na oglasnu tablu škole. Takođe, ostavljen je USB sa prezentacijom vaspitačkog smera, da se prosledi razrednim starešinama učenika četvrtog razreda.

Promocija Škole u Rumi i Zrenjaninu

U cilju promocije Visoke strukovne vaspitačke i medicinske škole u Vršcu dr Marija Aleksandrović i studentkinja Katica Nikolić posetile su dve srednje škole 25. aprila 2024. godine. Srednju tehničku  školu „Milenko Brzak-Uča” u Rumi posetila je profesorica Marija Aleksandrović gde je prisutnim maturantima objasnila benefite prilikom upisa i studiranja na visokoj Školi u Vršcu, dok je studentkinja Katica Nikolić posetila  Hemijsko-prehrambenu i tekstilnu školu „Uroš Predić” u Zrenjaninu gde je sa potencijalnim kandidatima razgovarala o upisu na Visoku školu u Vršcu, stipendijama koje imaju studenti, vannastavnim aktivnostima tokom studija i dr. Ovo je prva u nizu planiranih poseta srednjim školama, gde će studenti sa programa na romskom jeziku zajedno sa profesoricom Marijom Aleksandrović raditi na promociji Škole.

Promocija Škole u naseljenim mestima u okolini Vršca

Tokom marta i aprila dr Predrag Prtljaga obišao je naseljena mesta u okolini Vršca (Veliko Središte, Mali Žam, Padina, Ilandža, Janošik, Jermenovci, Ritiševo, Izbište, Zagajica, Parta, Straža, Banatska Subotica, Dobričevo, Vojvodinci, Kuštilj, Mesić, Sočica, Jablanka, Margita, Barice…) i postavio plakate na javnim objektima i/ili oglasnim tablama. Narednih dana će plakati biti postavljeni i u ostalim naseljima.

Tokom aprila plakati su postavljeni i u Pavlišu, Vlajkovcu, Uljmi, Potpornju, Malom Središtu, Gudurici, Markovcu, na drugom objektu u Velikom Središtu i Vatinu.


Uspešna promocija Visoke škole u tri medicinske i jednoj farmaceutsko-fizioterapeutskoj školi

U toku meseca marta i aprila, 2024. godine, Marija Milovanović, nastavnik veština Visoke škole, održala je promociju Visoke strukovne vaspitačke medicinske škole u Vršcu u tri medicinske i jednoj farmaceutsko-fizioterapeutskoj školi. U četvrtak, 14. marta, Marija Milovanović, posetila je medicinsku školu “Beograd” (Deligradska). Nakon održanog sastanka sa direktorom škole, predstavila je programe oba studijska programa i ostavila promotivni materijal za oglasnu tablu. U četvrtak, 21. marta, posetila je Medicinsku školu “Beograd” (Zvezdara) i Farmaceutsko-fizioterapeutsku školu u Beogradu, gde je učenicima održala prezentacije i podelila promotivni materijal. U petak, 5. aprila, posetila je Srednju medicinsku školu u Zrenjaninu gde je predstavila Visoku školu u Vršcu i podelila promotivni materijal.


Реализована промоција студијског програма Струковни васпитач ученицима вршачке Гимназије

У петак, 22. марта 2024. године у Малом амфитеатру Високе школе ученицима вршачке Гимназије „Борислав Петров – Браца” успешно је одржана промоција акредитованог студијског програма Струковни васпитач Високе струковне васпитачке и медицинске школе у Вршцу. Промоцију студијског програма су, у оквиру књижевног сусрета и промоцију монографије поводом манифестације Март – месец српскога језика, организовале др Ивана Ђорђев, др Даница Веселинов и др Љиљана Келемен Милојевић. Студијски програм су, уз презентацију, представили студенти треће године основних струковних студија Марија-Магдалена Јованов и Петар Бешина.


Одржана промоција студијског програма Струковни васпитач у Дому ученика средњих школа Вршац

У среду, 6. марта 2024. године у Дому ученика средњих школа Вршац, корисницима Дома ученика, матурантима свих вршачких средњих школа успешно је промовисан акредитовани студијски програм Струковни васпитач Високе струковне васпитачке и медицинске школе у Вршцу.

– погледајте комплетан извештај са ове промоције


Uspešna promocija studijskog programa Strukovna medicinska sestra/tehničar u Hemijsko-medicinskoj školi u Vršcu

6.03.2024. godine profesorke Visoke strukovne vaspitačke i medicinske škole u Vršcu dr Tanja Nedimović, dr Nataša Sturza Milić i studentkinja II godine Vanja Olajoš, održale su uspešnu promociju akreditovanog studijskog programa Strukovna medicinska sestra/tehničar u Hemijsko-medicinskoj školi u Vršcu.

Promociji su prisustvovali srednjoškolci 4. razreda koji pohađaju smerove: Medicinska sestra-tehničar i Farmaceutski tehničar. Nakon održane prezentacije, profesorke naše škole i studentkinja Vanja Olajoš odgovarale su na pitanja zainteresovanih učenika uz podelu promo materijala.


Успешна промоција студијског програма Струковни васпитач у Пољопривредној школи Вршац

У четвртак, 29. фебруара 2024. године у средњој, Пољопривредној школи Вршац, успешно је одржана промоција акредитованог студијског програма Струковни васпитач Високе струковне васпитачке и медицинске школе у Вршцу.

– погледајте комплетан извештај са ове промоције


Промоција Високе школе у Ученичком центру Београд – Раднa јединицa Змај у Земуну

У уторак, 27. фебруара 2024. године професорка наше школе др Ивана Ђорђев обишла је Ученички центар Београд – Радну јединицу ,,Змај у Земуну.

Промоција Високе школе у Медицинској школи ,,Надежда Петровић” у Земуну

У уторак, 27. фебруара 2024. године професорка наше школе др Ивана Ђорђев је са циљем промовисања Високе струковне васпитачке и медицинске школе у Вршцу посетила Медицинску школу ,,Надежда Петровић” у Земуну.

– погледајте комплетан извештај са ових промоција


Aktivnosti povezane sa promocijom Visoke škole u posebnim obaveštenjima

Realizovan program stručnog usavršavanja

Holistički pristup ranom učenju i razvoju dece predškolskog uzrasta i „Godine uzleta” – izazovi i perspektive…

Saznajte više...

Коментари су искључени на Realizovan program stručnog usavršavanja

Velika zlatna medalja i promocija studijskih programa na sajmu obrazovanja „Putokazi”

koji se održao u Novom Sadu…

Saznajte više...

Коментари су искључени на Velika zlatna medalja i promocija studijskih programa na sajmu obrazovanja „Putokazi”

Dr Marija Aleksandrović – izjava za RTV i gostovanje na tribini

povodom Međunarodnog dana maternjeg jezika 21. februara…

Saznajte više...

Коментари су искључени на Dr Marija Aleksandrović – izjava za RTV i gostovanje na tribini

Realizovan program stručnog usavršavanja

Vršnjačko nasilje i šta sa njim?

Saznajte više...

Коментари су искључени на Realizovan program stručnog usavršavanja
Prilozi koji se odnose na promociju Visoke škole 2023. godine nalaze se na stranici: https://www.uskolavrsac.edu.rs/promocija-visoke-skole-2023-godine/